O  nama

U mogućnosti smo Vam ponuditi najkvalitetnije proizvode po najpristupačnijoj cijeni.

Ukratko o nama

Preduzeće MBS-ROLL d.o.o. je osnovano krajem 2007. godine i počinje sa skromnom proizvodnjom ading rolni, termo rolni za potrebe tržišta Banjalučke regije.

Početkom fiskalizacije nabavljamo još dvije mašine za proizvodnju rolni i postajemo ozbiljan dobavljač termo rolni skoro svim proizvođačima fiskalnih uređaja na području cijele BiH. Uspostavljanjem zadanih ciljeva, prije svaga kupac na prvom mjestu, izbor najkvalitetnijeg repromaterijala, kvalitetom u proizvodnji po najboljoj mogućoj cijeni te brzom dostavom, postajemo prepoznatljivi na tržištu i uspostavljamo saradnju sa mnogim kompanijama koje su korisnici naših proizvoda.

Danas preduzeće MBS-ROLL d.o.o. u svom vlasništvu ima automatske linije za proizvodnju rolni sa kapacitetom od preko 75 tona gotovih proizvoda na mjesečnom nivou, koji nam omogućava da odgovorimo na sve potrebe naših kupaca.

Početkom 2015 godine MBS-ROLL d.o.o nabavlja opremu i počinje sa proizvodnjom samoljepljivih etiketa u rolni i A4 formatu bjanko ili sa štampom kapaciteta 250000m2 na mjesečnom nivou. Vrlo brzo uspostavljamo saradnju sa novim kupcima koji su prepoznali našu posvećenost poslu koji obavljamo i naše proizvode počinjemo izvoziti u zemlje regije i Evropske unije.

Svoju budućnost gradimo na konstantom ulaganju u opremu i što bolje uslove za rad zaposlenih, a naš uspjeh i prepoznatljivost na tržištu dugujemo prije svega našim kupcima i cijenjenim dobavljačima bez kojih bi to bilo nemoguće. Naše odnose brižljivo gradimo i čuvamo, jer bez obostranog zadovoljstva uspjeh je trenutan.

Ukoliko smatrate da možemo ispuniti Vaša očekivanja, slobodno nas kontaktirajte!

Put srpskih branilaca 33
78000 Banja Luka
BiH
+387 51 460 355
+387 65 515 094